Expect the unexpected when you go global

Maandagochtend de businessladies van de Global Woman Club Brussels/Antwerp mogen inspireren tijdens ons netwerkontbijt. Binnen enkele maanden heel de wereld mogen inspireren met een boek. 10 verhalen van ondernemende vrouwen die een business met een missie hebben opgericht vanuit hun levensverhaal. Zo dankbaar dat ik één van deze 10 dames mag zijn. Vandaag mijn eerste dag als “auteur”.

Wil je mijn missie ontdekken? Ik vertel je er alles over in onderstaand filmpje.

101% Principe

Kan jij je de laatste keer nog herinneren dat je het gevoel had niet op dezelfde golflengte te zitten met een ander? Dat er geen connectie was tussen jullie?
Zou het kunnen dat je op dat moment enkel de verschillen tussen jullie zag? De verschillen in verwachtingen, in meningen, in communicatiestijlen, in persoonlijkheden,…
Hoeveel gemeenschappen, families, koppels, bedrijven,…worden momenteel uit mekaar gerukt door hun verschillen?

Ik geloof dat het 101% principe een mogelijke oplossing brengt. Mijn mentor, John C. Maxwell, omschrijft dit principe als: “vind de 1% waar je het eens over bent en geef die je 100% focus”!

Wat zou het effect zijn op onze wereld, op ons dagelijks leven, als ons allemaal zouden focussen op die 1% gemeenschappelijk en die onze 100% aandacht, energie, tijd,… geven?
Dan beginnen we bruggen te bouwen in plaats van muren!

In welke moeilijke situatie of relatie wil je nu graag investeren en kan het 101% principe jou een oplossing bieden?

Summerbootcamp Turkije: The key to successful leadership is influence

Leef je passie en je dromen, dan komen de meest onverwachte dingen op je pad! Op 9/8 geef ik een workshop rond leiderschap, communicatie en connectie in Istanbul. Wil je je leiderschap boosten, meer positieve invloed en impact op de mensen rondom jou zodat jullie samen succesvolle resultaten neerzetten? Dan is dit je buitenkans!

Voor meer info, klik op volgende link:

http://www.bosphorustraining.com/the-key-to-successful-leadership-is-influence/